sunnuntai 21. elokuuta 2016

Raparperipaistos

Raparperipaistosta olen tehnyt monen monta kertaa, ja tämä ohje on ollut ehdottomasti paras! Ohje on nopea ja yksinkertainen, tämä paistos on varmasti helpoimmasta päästä.
Kirpeän makoisa herkku, joka on parhaimmillaan vaniljakastikkeen kanssa. Kuvaa en muistanut tällä kertaa ottaa, kun katosi niin nopeasti parempiin suihin :)

Raparperipaistos:

500g raparperia
1 dl fariinisokeria
ripaus vaniljasokeria ja kanelia
150g voisulaa
3 dl kaurahiutaleita
1 dl sokeria

Lisäksi vaniljakastiketta.

Sekoita pilkotut raparperit, fariini- ja vaniljasokerit ja kaneli. Laita voidellun uunivuoan pohjalle.
Sekoita voisula, sokeri ja kaurahiutaleet, ripottele raparpereiden päälle.
200c n.30 minuuttia. Tarjoile hieman lämpöisenä vaniljakastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää kommenttisi! :)