tiistai 28. lokakuuta 2014

Pehmeä Jogurtti-kahvikakku

Tässä tosi hyvä ohje pehmeään kahvikakkuun!
Maku oli tosi hyvä, samoin koostumus oli, sanoisinko, täydellinen. Vaihtelua kakkuun saa käyttämällä erimakuisia jogurtteja tai laittamalla sen sijasta vaikka piimää. Tähän kakkuun laitoin itse tällä kertaa mustikkajogurttia. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! :)


Pehmeä Jogurtti-kahvikakku

2 kananmunaa
3 dl sokeria
2 dl jogurttia (käytin mustikkaa)
½ dl vahvaa kahvia
125g voita (sulana)
1 tl ruokasoodaa
½ tl kanelia
4 dl vehnäjauhoja

Vuokaan sulaa voita ja maustamattomia korppujauhoja.

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää niitä vuorotellen taikinaan sulan voin, jogurtin ja kahvin kanssa.
Voitele ja korppujauhota rengasvuoka.
Paista uunin alatasolla 175c n. 50min. Tarkista kypsyys tikulla. Annan kakun jäähtyä hetki ennen kumoamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää kommenttisi! :)