keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Suklaakakku

Makea ja tahmea suklaakakku, joka vie makeannälän mennessään. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Tarvitset:

100g voita
1½ dl sokeria
2 munaa
1½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl vaniljasokeria
100g tummaa suklaata

Laita uuni lämpeämään 175 asteeseen.
Sulata suklaa ja voi kattilassa, siirrä syrjään jäähtymään.
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vuorotellen suklaavoiseoksen kanssa munavaahtoon.
Paista n. 25min.
Kakun kuuluu olla matala, pinnalta rapea ja sisältä tahmea.
Vatkaa kermavaahtoa ja tarjoile hieman lämpöisenä kakun kanssa.
Alkuperäinen ohje muunneltuna maku-sivustolta, http://www.makuja.fi/reseptit/helppo-nopea-suklaakakku/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää kommenttisi! :)