torstai 3. tammikuuta 2013

Mansikanmakuinen Charlotte Russe


  • Juhlava Charlotte Russe on näyttävä, suussa sulava tarjottava.  Joulupöydässä meillä oli tätä, luumunmakuisena ja mansikanmakuisena muiden jälkiruokavaihtoehtojen kanssa.
Tarvitset: 

6 liivatetta + kylmää vettä
n.½ dl kuumaa mehua
2,5 dl kuohukermaa
250g maitorahkaa
1 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
500g mansikoita
1 mansikkakääretorttu


Vuoraa n.2 l vuoka elmukelmulla.
Leikkaa kääretorttu viipaleiksi ja vuoraa kulho kääretorttuviipaleilla mahdollisimman tiiviisti.
Vaahdota kerma vaahdoksi ja lisää sokerit, maitorahka ja mansikat.
Kuumenna mehu, puristele liivatteista liika vesi pois ja sekoita kuuman mehun kanssa. Lisää liivateseos kermarahkaseokseen ja sekoita nopeasti.

Mansikanmakuinen Charlotte Russe:
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Kaada täyte kulhoon kääretorttuviipaleiden tasolle. Hyydytä mieluiten yön yli kylmässä.
Kumoa tarjolle juuri ennen tarjoilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää kommenttisi! :)