tiistai 4. joulukuuta 2012

Kermakastikkeessa haudutetut porsaanpihvit

Tällä ohjeella ruoka riittää kahdelle. Laktoositon.

1 pkt (400g) viljaporsaan pihvejä (marinadina pehmeän pippurinen)
2 prk (á 250ml) laktoositonta ruokakermaa
½ lihaliemikuutio
1 tl mustapippuria
1 rkl maissijauhoa (+kylmää vettä)


Ruskista lihoihin kauniin värinen pinta.
Laita kermat, lihaliemikuutio ja pippurit kattilaan.
Lisää pihvit sekaan, anna hautua vähintään puoli tuntia.
Tarkista maku. Sekoita ruokalusikallinen maissijauhoa kylmään veteen ja kaada ohuena nauhana kastikkeen mukaan kokoajan sekoittaen. Anna kiehua 3 minuuttia.

Tarjoile pihvit ja kastike veneperunoiden kera ja paistettujen juuresten kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää kommenttisi! :)