tiistai 10. heinäkuuta 2012

Veneperunat


Sopii lisukkeeksi moniin ruokiin, ja mausteita voi käyttää oman mielen mukaan, mustapippuria, yrttejä, aromisuolaa, grillimaustetta..Mitä vain haluaa.

Tarvitset;

10 keskikokoista perunaa (tai 6-7 isoa)
öljyä
Ranskanperunamausteseosta


Kuori halutessasi perunat ja lohko ne
Keitä perunoita n.10 minuuttia (tulevat pehmeimmiksi)
Valuta lohkot siivilässä.
Kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille,
pirskota päälle öljyä.
Ripottele haluamiasi mausteita päälle.
Paista 20c n.20 minuuttia.

Tarkista kypsyys ja maku.Tarjoa esim. jauhelihapihvien ja kermakastikkeen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää kommenttisi! :)