maanantai 2. heinäkuuta 2012

Mangojuustokakku


Mangojuustokakku joka maistuu varmasti kaikille, juuri sopivalla makeudella.

Pohja;

200g keksejä (esim. digestive)

n.65g voita



Täyte:

6 liivatelehteä

½ dl persikkalientä

2prk mangososetta (n.250-400g, itse käytin muksun mangoyllätystä)

200g maustamatonta tuorejuustoa

½dl sokeria

1tl vanilliinisokeria

4dl kermaa


Päälle:

2 prk mangososetta

4 liivatelehteä



Vuoraa kakkuvuoan pohja leivinpaperilla.

Liota liivatteita kylmässä vedessä n.10minuuttia.

Kuumenna persikkaliemi, puristele liivatteista ylimääräinen vesi pois ja sulata kuumaan liemeen.

Sekoita tuorejuusto, liivateseos, mangosose ja sokerit.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita tuorejuustoseos kermaan varovasti. Kaada vuokaan ja hyydytä kylmässä pari tuntia.

Päällinen; Liota liivatteita kylmässä vedessä n.10 minuuttia. Kuumenna mangosose (vaikka mikrossa).

Puristele ylimääräinen vesi liivatteista, sulata hyvin mangososeeseen ja levitä kakun päälle. Anna hyytyä mieluiten seuraavaan päivään.

Koristeluun voit käyttää persikkaa tekemillä siitä kukan ja kermavaahtoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää kommenttisi! :)