tiistai 10. heinäkuuta 2012

Kinkkupasteijat


Valmista lehtitaikinaa käyttämällä säästyy aikaa jos on vaikka vieraita tulossa kahvipöytään, eikä tarvitse taikinaa ruveta väsäilemään. Mielestäni pakastetaikinoilla on myös yllättävän hyvä maku.
Tällä ohjeella nopeat suolaiset tarjottavat pöytään!

1 pkt (500g) lehtitaikinaa (pakaste)
Reilu 2 dl kinkkukuutioita
1½dl juustoraastetta

Voiteluun kananmuna

Erottele taikinalevyt toisistaan ja anna pehmetä huoneenlämmössä n. 10-15 min.
Halkaise jokainen taikinalevy kahtia (tai kaulitse hieman ja pyöreällä muotilla paloja) kahtia. Tai muotoile millä tavalla haluat.
Sekoita kinkkukuutiot  ja juusto keskenään.
Laita jokaiselle taikinanpalalle n. ruokalusikallinen täytettä, painele taikinan reunat kiinni ja siirrä pellille.
Pistele haarukalla muutama reikä pasteijoihin, voitele kananmunalla.
Paista 225c n. 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää kommenttisi! :)