maanantai 2. heinäkuuta 2012

Creme Brulee


Ranskalainen jälkiruokaherkku, joka kuuluu myös omiin suosikkeihini (ja vain tällä ohjeella!)

Useita ohjeita olen kokeillut, tämä on ehdoton suosikkini.

Näitä tarvitset

2dl Flora vanilla

½ dl maitoa

½ dl sokeria

2 keltuaista

Päälle fariinisokeria.

Kuumenna flora vanilla ja maito liedellä, älä kiehauta.

Sekoita keltuaiset ja sokeri kulhossa.

Lisää maitoseos nauhana keltuaismassan sekaan kokoajan sekoittaen.

Varaa syvä pelti ja täytä n. puoleenväliin vedellä.

Jaa vanukkaat pieniin uunivuokiin (myös uuninkestävät kahvikupit käy) ja laita ne vesihauteeseen.

Paista uunissa 180c n. 30 min, ota vanukkaat pois, ripottele päälle hieman fariinisokeria ja anna olla vielä n.15min, kunnes fariinisokeri on sulanut. Nauti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tähän voit jättää kommenttisi! :)